Yoga op het Wad

Ga mee met De Studio het Wad op

Trots zijn wij op Natascha die als officiële Wadgids deze fantastische belevenis in samenwerking met De Studio verzorgd.

Wat kan je verwachten? Deze zomer gaan we verschillende keren het Wad bezoeken. De ene keer beleven we de zonsondergang, een andere keer gaan we voor een ochtendtocht en ook beleven we het Wad een keer overdag. Elk moment zal het decor er anders uitzien en de energie anders voelen.

Tussen zee en meer
Tussen Friesland en Groningen
Tussen hoog en laag
Tussen nieuw en oud
Tussen ver en hier
Is dit vrijheid – nergens zijn en overal zien
(Bart Westerveen)

Tijdens deze workshop beleef je het wad zoals je dat niet vaak zult beleven. Vanaf de Visserijhaven in Lauwersoog stap je aan boord van de Wadstruner, het schip van onze schipper Anton Legner. Na een rustige vaartocht, waarbij je onderweg verschillende vogels en misschien ook wel een zeehond kunt spotten, zet Anton het schip zo dicht mogelijk tegen een drooggevallen wadplaat aan. Via een ladder stap je vervolgens van het schip af en waad je een klein stukje door de Waddenzee naar de wadplaat toe. Eenmaal op de wadplaat ervaar je de rust en stilte van het Waddengebied ten volle. De wadgids en yogadocent nemen je mee voor een korte stiltewandeling over de plaat, waarna een yogales volgt in deze prachtige omgeving, begeleid door de geluiden van natuur. Na de yogales vaar je met het schip weer terug naar Lauwersoog en kun je met een kop thee (of koffie) in de hand en wat lekkers nagenieten.
Yoga op de bodem van de Waddenzee, waar je het zand onder je voeten kunt voelen, de wind door je haren voelt gaan en de geluiden van het wad je omringen. Een unieke belevenis …

***

Een avondtocht met ondergaande zon
(vrijdag 23 juni 2023 en donderdag 21 september 2023)
Op deze avond beleef je het wad zoals je dat niet vaak zult beleven. De wadgids en yogadocent nemen je mee voor een korte stiltewandeling over de plaat, waarna een yogales volgt in deze prachtige omgeving, begeleid door de geluiden van natuur. Langzaam gaat de dag over in schemer en je ervaart de rust en de ruimte. Na de yogales vaar je met het schip weer terug naar Lauwersoog en kun je met een kop thee (of koffie) in de hand en wat lekkers genieten van de ondergaande zon.

***

Een vroege ochtendtocht (9 juli 2023)
Op deze ochtend beleef je het wad zoals je dat niet vaak zult beleven. De wadgids en yogadocent nemen je mee voor een korte stiltewandeling over de plaat, waarna een yogales volgt in deze prachtige omgeving. Langzaam merk je dat de zon steeds verder opkomt, het waddengebied steeds meer ontwaakt en je ervaart de rust, de ruimte en de geluiden van de natuur. Na de yogales vaar je met het schip weer terug naar Lauwersoog en kun je met een kop thee (of koffie) in de hand en wat lekkers genieten van een prachtig begin van je dag.

***

Een tocht overdag (zaterdag 12 augustus 2023)
De wadgids en yogadocent nemen je mee voor een korte stiltewandeling over de plaat, waarna een yogales volgt in deze prachtige omgeving, begeleid door de geluiden van natuur. Liggend in het zachte zand, met de zon hoog aan de hemel, ervaar je de rust en de ruimte om je heen. Na de yogales vaar je met het schip weer terug naar Lauwersoog en kun je met een kop thee (of koffie) in de hand en wat lekkers nagenieten van deze bijzondere middag.

Yoga op de bodem van de Waddenzee, waar je het zand onder je voeten kunt voelen, de wind door je haren voelt gaan en je de zon op je gezicht zult voelen. Een unieke belevenis …

***

Wil je dit ervaren?
Deelname vraagt een investering van € 47,50 per persoon
Voor deelname stuur je een mail naar info@bijonsindestudio.nl