Deze bijzonder mooie XL yoga les is geheel gewijd aan Pralaya. Deze vorm van yoga is onterecht nog niet heel bekend. De Studio is de enige yogastudio in het Noorden die deze lessen aanbiedt.

Het Pralaya Yoga-systeem wordt voortdurend geoptimaliseerd om ons te helpen maximaal functioneel te worden in vele gebieden zoals, kracht en tegelijkertijd opening van ons lichaam. Dit op een veilige manier door gebruik van antagonisten. Ontdek de manieren voor een optimale uitlijning van het lichaam en ontdek welke gebieden die wat meer aandacht nodig hebben.

Pralaya Yoga is ontwikkeld door Robert Boustany specifiek ter ondersteuning van een prettige manier van ouder worden die preventief is richting blessures in ons dagelijks leven. Of juist het herstellen van (sport) blessures. Pralaya Yoga verhoogt de energie in de loop van de tijd door de wervelkolom te ontspannen en te verlengen terwijl je hiervoor de juiste spiergroepen ontwikkelt. Dit draagt bij aan balans in het lichaam welke weer zorgt voor uitzonderlijke sterkte en mobiliteit. Wanneer dit eenmaal aan de orde is dan ontwikkel je maximale neurologische activering van spieren en organen.

Investering: € 18,50
Locatie: De Studio, Emmakade 59 Leeuwarden
Datum: zondag 3 november
Tijd: 10:30-12:30 uur

Aanmelden? Klik hier