Inversies, ook wel omgekeerde houdingen genoemd, denk aan bijvoorbeeld een handstand, hoofdstand, de kaars, eventueel met allerlei variaties. Dit kunnen houdingen zijn die uitdaging geven en misschien ga je ze ook wel eens uit de weg.
In de reguliere lessen komen ze soms even aan bod, er wordt aan de houding dan net te weinig aandacht gegeven om er “goed” in te kunnen komen.

Omgekeerde houdingen zijn zeker een aanrader om mee aan de slag te gaan. Uiteraard bewaak je je eigen grenzen en hoef je echt niet tot een perfecte balancerende handstand te brengen. De weg ernaartoe is minstens zo leuk om aan te werken.

Waarom ondersteboven? Inversies zorgen er onder andere voor stimulatie van de bloedsomloop.  Zuurstofrijk bloed bereikt sneller het hoofd en de hersenen. Ook zorgen inversies ervoor dat je parasympatische zenuwstelsel geactiveerd wordt. Dit wil zeggen dat je het rustige en ontspannen gedeelte van het zenuwstelsel “aan zet”. Naast deze voordelen ontwikkel je ook spierkracht,  leer je waar je lichaam omgekeerd in tijd en ruimte is, train je je focus en ben je helemaal in het nu!

Investering: € 18,50
Locatie: De Studio, Emmakade 59 Leeuwarden
Datum: zondag 6 oktober
Tijd: 10:30-12:30 uur

Aanmelden? Klik hier