Wil je ook de hoofdstand leren eventueel zelfs zonder hulp van de muur? Dan zit je goed in deze les. We bouwen stap voor stap de hoofdstand op, dus waar je ook bent, er zijn oefeningen voor elk niveau. Werk voorzichtig en met respect voor je eigen grenzen.. dat gezegd hebbend, pak je mat erbij en laten we beginnen!

Omgekeerde houdingen zijn zeker een aanrader om mee aan de slag te gaan. Uiteraard bewaak je je eigen grenzen en hoef je echt niet tot een perfecte balancerende hoofdstand te brengen. De weg ernaartoe is minstens zo leuk om aan te werken.

Waarom ondersteboven? Hoofdstand zorgt onder andere voor stimulatie van de bloedsomloop.  Zuurstofrijk bloed bereikt sneller het hoofd en de hersenen. Ook zorgen inversies ervoor dat je parasympatische zenuwstelsel geactiveerd wordt. Dit wil zeggen dat je het rustige en ontspannen gedeelte van het zenuwstelsel “aan zet”. Naast deze voordelen ontwikkel je ook spierkracht,  leer je waar je lichaam omgekeerd in tijd en ruimte is, train je je focus en ben je helemaal in het nu!

Investering: € 18,50
Locatie: De Studio, Emmakade 59 Leeuwarden
Datum: vrijdag 6 maart
Tijd: 19:30-21:30 uur

Aanmelden? Klik hier