Arm balans poses worden vaak als uitdagend gezien. Niet alleen als je beginnend yogi ben maar ook als gevorderde yogi. Dit is super logisch! Je neus vlak boven de vloer, balancerend op je handen, best spannend. Alle moed raap je bij elkaar, één voetje los, misschien de tweede erbij, het gewicht op je handen en hoppakkee…. grote kans dat niet in een keer lukt. Dat je na een aantal pogingen je precies de geur en smaak van de mat weet. Het lijkt allemaal zo makkelijk, niets is wat het lijkt. Deze poses zijn voor velen uitdagend en pittig.

Waarom wil je het dan toch kunnen? Een matje verderop lukt het ook! Is dit je ego? Ben je nieuwsgierig? Vind je het een toffe uitdaging? Wat de reden ook is. Als het eenmaal een keer lukt, is dat natuurlijk geweldig. Weet in ieder geval dat op het moment wanneer je iets als pittig ervaart, dat je dan volledig in het moment bent. Denk je niet aan de verjaardag van tante Truus of aan de boodschappen die je nog moet halen. Je bent helemaal in het hier en nu.

Graag neemt De Studio je mee om een begin te maken of om je arm balans poses te gaan uitdiepen. Durf jij samen met Maria je voetjes van de vloer te halen? (en ze hoeven echt niet tegelijk, een voor een is ook een begin)

Investering: € 18,50
Locatie: De Studio, Emmakade 59 Leeuwarden
Datum: zondag 1 december
Tijd: 10:30-12:30 uur

Aanmelden? Klik hier