In onze prachtige studio kan je niet alleen terecht voor yoga

Onze studio is de eerste yoga & leefstijl studio van Leeuwarden en omstreken. Bij ons in De Studio vind je naast je vertrouwde yogadocenten ook nog andere disciplines.

Maak kennis met Tamara Sibbald van Praktijk Liefdevol Zijn, Tamara is holistisch therapeut. In haar praktijk voor energetisch werk mag jij er met al je gevoelens helemaal zijn. Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde. Jij mag Liefdevol “Zijn”. Tamara ondersteund en begeleid bij stress, burn-out, trauma, rouwverwerking en andere klachten. Ze legt verbanden tussen het energetische, emotionele en fysieke lichaam. Zodat de energie vrijer kan stromen.Tamara is de gehele week aanwezig, interesse? Bezoek haar website www.tamarasibbald.frl

José van Egmond is Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut volgens de kPNI en gediplomeerd Intermittent Living Coach. Naast 1-op-1 sessies verzorgt José ook trainingen. José werkt oplossingsgericht en richt zich op preventie en herstel. Haar trainingen, workshops en masterclasses geeft inzicht en de benodigde praktische tips om je de regie over je gezondheid en kwaliteit van leven terug in handen te geven.

Wil jij ook de regie weer terug in handen? Neem contact op met José en mail naar: info@josevanegmond.nl
Bezoek ook haar website (hier staan namelijk ook lekkere gezonde recepten op ; ) ) www.josevanegmond.nl 

Lara Jeanne de Vries is holistisch therapeute. Met grote regelmaat organiseert Lara bij ons in De Studio LEAP groep sessies en Cacao ceremonies. 

Lara is eigenaresse van haar mooie bedrijf Samen de Praktijk. In 2021 kon Lara zichzelf één van de jongste hypnose therapeuten van NL & BE noemen. Bij Lara kan je terecht voor onder andere:  1:1 hypnose sessies, cacao ceremonies, Human Design readings en LEAP sessies en ook duo en groep sessies. 

Wil je graag in contact komen met Lara? Mail haar op larajeannedevries@outlook.com

En bekijk voor meer informatie vooral ook haar website www.samendepraktijk.nl

 

Op de zaterdagen vind je Zesay in De Studio met haar praktijk voor Ayurveda. Ben je nieuwsgierig naar je staat van zijn op dit moment? Of wil je een heerlijke traditionele massage ontvangen om je lichaam weer te herstellen en weer het gevoel van evenwicht ervaren? Boek dan snel een massage.

Interesse? http://www.zesay.nl