In onze prachtige studio kan je niet alleen terecht voor yoga

Onze studio is de eerste yoga & leefstijl studio van Leeuwarden en omstreken. Bij ons in De Studio vind je naast je vertrouwde yogadocenten ook nog andere disciplines.

Maak kennis met Tamara Sibbald van Praktijk Liefdevol Zijn, Tamara is holistisch therapeut. In haar praktijk voor energetisch werk mag jij er met al je gevoelens helemaal zijn. Zonder oordeel, met respect en integriteit wordt jij gezien en (aan)geraakt vanuit zuivere universele liefde. Jij mag Liefdevol “Zijn”. Tamara ondersteund en begeleid bij stress, burn-out, trauma, rouwverwerking en andere klachten. Ze legt verbanden tussen het energetische, emotionele en fysieke lichaam. Zodat de energie vrijer kan stromen.

Tamara is de gehele week aanwezig, interesse? Bezoek haar website www.tamarasibbald.frl

Op de maandagavond kan je terecht bij Lisa Katuin van Geraakt Touched, Gelukkig zijn en beter om kunnen gaan met stress, dat willen we allemaal wel. Bij Lisa kan je terecht voor Tactiel Stimulering. Het is een aanrakingsmethode dat oorspronkelijk uit Zweden komt. Tijdens de behandeling raakt Lisa de huid zachtjes aan door strijkbewegingen over het hele lichaam. Het is een zachte ontspannende behandeling. Door deze aanrakingen maakt het lichaam gelukshormonen (oxytocine) aan, waardoor stress vermindert. Het helpt je uit je hoofd te gaan en brengt je meer in contact met het lichaam.

Een afspraak maken? Mail Lisa geraakt.lisa@outlook.com, op maandagen van 18:00 tot 22:00uur is Lisa bij ons in De Studio aanwezig.

Nana Gersee is holistisch ademcoach en stress & burn-out counselor. Elke donderdagmiddag is Nana aanwezig en kan je bij haar terecht voor mooie helende sessies. Heel veel lichamelijke en geestelijke klachten kunnen door een gezonde ademhaling verminderd of opgelost worden. Ademwerk is ee   n methode om mentale, fysieke en emotionele blokkades vrij te maken. Hierdoor ervaar je onder andere meer ontspanning en een positievere minste. Met verschillende ademtechnieken kun je je gezondheid optimaliseren, stress verminderen en je energieniveau boosten. Maak een afspraak met Nana en ontdek wat zij voor jou kan betekenen. Naast ademwerk kan Nana je helpen signalen die het lichaam geeft te herkennen en reikt je hulpmiddelen aan om balans terug in je leven te krijgen en behouden.

Meer weten? Bezoek de website van Nana http://www.nana.nu

Op de zaterdagen vind je Zesay in De Studio met haar praktijk voor Ayurveda. Ben je nieuwsgierig naar je staat van zijn op dit moment? Of wil je een heerlijke traditionele massage ontvangen om je lichaam weer te herstellen en weer het gevoel van evenwicht ervaren? Boek dan snel een massage.

Interesse? http://www.zesay.nl