In deze workshop leer je hoe je de meest voorkomende disbalansen in je lichaam kan oplossen en/of voorkomen. Zone per zone overlopen we het ganse lichaam zodat je inzicht krijgt in hoe je balans kan herstellen en behouden.

We gaan aan de slag met eenvoudige oefeningen die heel specifiek gericht zijn op herstel. Deze zijn een prima voorbereiding op yogahoudingen. Je zal met meer gemak in de juist alignement terecht komen, zodat yoga doen het effect krijgt waarvoor het oorspronkelijk bedoeld is.

Om een duurzaam herstel te garanderen moeten we de primaire oorzaak aanpakken en deze is meestal terug te vinden in houdings- en beweginspatronen. Met Somatics kan je je brein herprogrammeren via je lichaam. Typisch voor deze aanpak zijn trage, bewuste bewegingsexploraties. Achteraf voel je dat je lichaam meer ontspannen, open en vitaal is.

Bart Denys is fysiotherapeut, Feldenkrais practitioner, Pralaya yoga docent en freediver. PhysioYoga is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring als bewegingstherapeut en leraar.

Na de workshop krijg je een maand gratis toegang tot zijn online video’s waarin de belangrijkste oefeningen van deze workshop terug te vinden zijn.

Waar: bij ons in De Studio

Wanneer: 18 & 19 april 2020

Investering: € 85,00 voor 1 dag, € 150,00 voor beide dagen

Tickets:

Klik hier voor 18 & 19 april 

Klik hier voor 18 april

Klik hier voor 19 april