OVER DE STUDIO

Bij ons in De Studio komen yoga en leefstijl samen.

De Studio is er voor iedereen die op een positieve en opbouwende manier aan zichzelf wil werken. Wij zijn er voor iedereen die als doel heeft zo gezond en vitaal als mogelijk ouder worden. Wanneer je kiest voor een bewuste leefstijl, kies je voor De Studio. De Studio brengt door middel van het delen van kennis en ervaring, yoga en leefstijl samen.

Bij ons in De Studio hoef je niet in je hipste yogalegging je matje uit te rollen, ook in je oudste pyjama ben je bij ons van harte welkom! Bij yoga gaat het er niet om hoe het eruit ziet, het gaat erom dat je er bent. Dat je tijd en ruimte neemt voor jezelf en aandacht geeft aan lichaam en geest. Je hoeft dus echt je tenen niet aan te kunnen raken om aan yoga te doen. Het is natuurlijk wel mooi meegenomen dat je door het beoefenen van yoga flexibeler en sterker wordt.

Ook voor minder valide mensen bieden wij yoga aan. Ben je minder mobiel of zit je in een rolstoel? Doe dan mee met een van onze rolstoelyoga lessen. Yoga heeft zoveel voordelen en je hoeft jezelf echt niet in een vogelnestje te kunnen vouwen om aan yoga te doen. Vanuit je (rol)stoel kan je prima meedoen aan deze lessen en yoga ervaren. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.

De Studio verzorgd buiten de reguliere lessen om ook lessen voor senioren. Blijven bewegen is ontzettend belangrijk ook voor ouderen. Met de senioren yoga zien we de ouderen graag in beweging komen, zowel fysiek, mentaal als sociaal. Na de les is er ruimte om plaats te nemen aan de gezellige koffietafel. Voor meer informatie stuur ons een bericht via het contactformulier.

Naast de reguliere lessen op het lesrooster verzorgd De Studio regelmatig workshops, lezingen, programma’s ter ondersteuning van een vitale leefstijl. Op de hoogte blijven?

Hou voor het programma, tips en trics onze website en social media in de gaten.

Kom proeven!

Wil je kennis maken met De Studio?

Kom gezellig een weekje proeven, voor slechts € 15,00 kan je één hele week onbeperkt meedoen aan de lessen die De Studio verzorgd. Zo leer je de docenten, De Studio en de verschillende lessen op een hele prettige manier kennen.

De Studio


Emmakade 59
8921 AG  Leeuwarden
José      0620449687
Maria   0618311118