Voel jij de roep om naar binnen te gaan?
Mogen wij je dan uitnodigen om een duik te maken naar de diepere lagen van jezelf? Want wat is er mooier dan voluit jezelf kunnen zijn! In verbinding zijn met je mooie hart, je intuïtie, je creativiteit.
Je zelfliefde laten groeien en stromen, uit je hoofd.
Wij, Ypie en Maria, reizen deze avond als ervaren coaches met jou mee naar jouw persoonlijke ervaring.
Wat gaan we doen?
We starten deze magische avond waarvan we niet exact kunnen vertellen wanneer deze eindigt en eerlijk gezegd ook niet exact hoe deze zal verlopen, met het opschrijven van je intentie, je wens, je verlangen. Als je deze niet helder hebt, dan kan je daarvoor een inspiratiekaart gebruiken. Hierna zullen we starten met een korte meditatie, yoga en ademwerk om ons lichaam los te maken en in de juiste sfeer te komen. Daarna gaan we lekker liggen en laten we het plantmedicijn haar werk doen. Terwijl je ligt zal er afwisselend muziek, prachtige klanken van een Sjamanistische drums of klankschalen te beluisteren zijn.
Plantmedicijn gemaakt vanuit verschillende planten. Deze avond gebruiken we microdosering. Je gaat er dus niet van trippen en niet onbelangrijk het is legaal. De ruimte is zwak verlicht en jij begint jouw persoonlijke reis naar binnen. Tijdens dit naar binnen keren kan het zijn dat je ervaringen opdoet, inzichten krijgt, je reuk scherper wordt, kleuren ziet of je anders voelt dan normaal. Je verruimd je geest. Het kan ook zijn dat je meer tijdens je reis nodig hebt. Wellicht is er aanraking nodig of zal er lichaamswerk/healing gegeven worden. Wij zijn er voor jouw persoonlijke ondersteuning daar waar het nodig is. Hoe laat de avond zal eindigen kunnen we nog niet zeggen. Het kan zijn dat deze na 3 of 4 uur voorbij is, maar het kan ook zijn dat jij meer tijd nodig hebt.
Wij zijn er voor je.
Na onze innerlijke reis is er een lekkere soep en is er nog tijd voor napraten als daar behoefte aan is.
We houden de groep klein.
Het maximum aantal deelnemers is 10.
In sommige gevallen is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze ceremonie. Gebruik van medicatie als: antidepressiva, antipsychotica, slaapmiddelen e.d. gaan bijvoorbeeld niet samen met het plantmedicijn.
Deelname is vanaf 21 jaar.
Twijfel je? Stel ons gerust jouw vraag.
Ben jij nieuwsgierig naar wat er te ontdekken valt als je een reis naar binnen maakt voorbij je denkende mind?
Zaterdag 14 oktober van 17:00 uur tot einde
Deze bijzonder mooie reis vraagt een investering van € 177,50.
Zou jij je aan willen melden? Neem dan eerst even contact met ons op voor meer info: info@bijonsindestudio.nl