WIE STAAN ER VOOR JE OP DE MAT

Maria de Jong

200 hrs Teacher Training  Neva Ingalls, Dorinda Farver en Robert Boustany. 300 hrs Teacher Training Robert Boustany
Lize van Dam (Zwangeren veilig in de les)
Rob Hess (Building on the asanas)
Bart Denys (Physio yoga)
Simon Rowe (vinyasa flow)
Shiva Rea (vinyasa flow)
Adriene Mishler (vinyasa flow)
Nianna Bray (vinyasa flow)
Bart Benschop (yoga nidra)

De lessen die Maria geeft zijn soms verrassend pittig van aard. Ze laat je het liefst de vergeten spiergroepen gebruiken zodat er balans rondom je gewrichten komt waardoor je rechter op kan staan, zitten etc Daarmee krijg je meer energie in je lichaam. Dit kan zowel in een ontspannen les als in een vloeiende les zijn. Een goede grap en grol zit er altijd in verwerkt, het leven is al serieus genoeg. Lachen mag, ontspanning is belangrijk en alles met een glimlach op je gezicht is makkelijker.

 

José van Egmond

200 hrs Vinyasa Teacher Training
50 hrs Advanced study Yoga Therapy
50 hrs Advanced study Creative and Intelligent Sequencing
50 hrs Advanced study Mastering the art of Flow
200 hrs Yin Teacher Training
Rob Hess (Building on the Asana’s)
Bart Denys (Fysio yoga)
Simon Rowe (Vinyasa flow)
Niana Bray (Vinyasa flow)
Mathieu Boldron (YinYasa)
Marjon Rozema (Hormoon Yoga)
Simon Park (Liquid Flow Yoga)
Sandra Carson (Psoas, Core, Tantra)

José geeft met name yin yoga.  Belangrijk voor José is dat iedereen zich vooral welkom voelt. Zodat je lekker jezelf kan zijn, hoe je bui op dat moment ook maar is. Zodat elke les voor iedereen aanvoelt als een warm bad.

Aandacht voor jezelf, je ademhaling, je lichaam en je mentale gesteldheid. Aandacht voor jou.

Zesay

200 hrs Vinyasa Teacher Training De Nieuwe Yoga School
50 hrs Yoga Therapy De Nieuwe Yoga School
50 hrs Dynamic Breathwork & Elements De Nieuwe Yoga School
Ayurveda Opleiding Ayurdaay Nilayam

Alhoewel de Daila Lama een prominente plek had in haar ouderlijk huis en de yoga filosofie een way of life was, heeft het nog even geduurd voordat Zesay besefte dat yoga een prominente plek in haar leven zou krijgen. Naast haar werk als jongerenwerker geeft ze met passie en veel liefde Vinyasa lessen. Zesay zoekt in haar lessen graag alle elementen op om iedereen te laten ervaren wat je nodig hebt of juist niet. Zodat je jezelf opnieuw leert kennen en comfortabel leert zijn binnen het oncomfortabele. In haar lessen houdt zij rekening met de seizoenen, de maanstand en met wie er op het matje is aangekomen. Elke les is een fijne, passende ervaring waarin je kan ontdekken hoeveel kracht er in jezelf zit om keuzes te maken, grenzen te stellen en deze op te zoeken. Je leert vast te houden of juist los te laten.

Cornelia Kooistra

50 hrs Kinderyoga Teacher Training
Yin Yoga Teacher Training

Cornelia neemt tijdens haar speelse en fijne kinderyoga lessen de kinderen mee op avontuur. Haar enthousiasme en creativiteit werkt aanstekelijk en neemt elk kind mee.

Een waar feest elke les weer.

Daarnaast geeft Cornelia hele fijne yin lessen, elke woensdagavond staat zij te stralen op de mat en geeft iedere les met hart en ziel!

Martijn vd Windt

Advanced Yin Yoga Teacher
Wim Hof Trainer

Zeg je Martijn dan zeg je yin.
Vrijwel elke zondagmorgen kan je genieten van de bijzondere en krachtige yinlessen van Martijn.

Ook kan je met regelmaat een Ademcirkel beleven met Martijn. Deze geeft hij meerdere keren per jaar bij ons in De Studio.

Irma de Vries

 Irma geeft hele fijne zachte lessen. De intense teacher opleiding die Irma volgde in het verre buitenland, heeft haar veel gebracht. Tijdens haar opleiding werd ze meegenomen in de wereld van Hatha, Vinyasa en Yin. Deze drie vormen maken haar lessen compleet.
Een prachtige mix van alles.
Vinyasa en Yin weet ze op een perfecte manier met elkaar te combineren. Haar lessen zijn voor iedereen toegankelijk een beetje yin en een beetje yang.
Het beste van beide werelden kan je wel zeggen.

Irma haar lessen zijn stuk voor stuk een cadeau voor jezelf. Of je nu de dag van je af wilt laten glijden of jezelf even lekker wilt opladen, het maakt niet uit wat jouw intentie is. De les is voor elke deelnemer dat wat hij of zij nodig heeft op dat moment en dat voel je direct al bij binnenkomst.

Irma is een geboren yogadocente!

Je volgt haar lessen iedere dinsdag in de vroege avond.

Natascha van Den Bosch

Met Saswitha en Sivananda (Hatha) yoga als basis zijn de lessen van Natascha gevarieerd: van dynamisch naar verdiepend, van kracht naar zachtheid, van beweging naar verstilling. In iedere les komen staande, zittende en liggende houdingen aan bod, waarbij aandacht besteed wordt aan alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom en aan de adem. Tussen de oefeningen door zijn er momenten van stilte, navoelen en ontspanning. Haar yogalessen nodigen je uit om jezelf steeds beter te leren kennen. Rust en concentratie, uitdaging en focus, en haar liefde voor de natuur zul je ervaren in haar lessen. 

de studio
__

Legedyk 4
8935 DG  Leeuwarden
Eerste etage direct links
info@bijonsindestudio.nl

José      0620449687
Maria   0618311118

volg ons online
__