Lu Jong Workshop met Laura Verstraaten
26 mei 2019

Laat je betoveren door Laura Verstraaten in deze maar liefst 3 uur durende inspirerende workshop Lu Jong.

LU JONG

Het Tibetaans Boeddhisme leert dat we duizenden energiekanalen hebben in ons lichaam. De gezondheid van deze kanalen is van het grootste belang voor ons welzijn omdat het transport van bloed, lymfe, zuurstof en energie plaatsvindt via deze kanalen.

De Lu Jong bewegingen zorgen voor mobiliteit in de wervelkolom, onze “energy-box”. Deze staat in verbinding met alle lichaamsdelen en organen. Door de bewegingen worden de wervels zachtjes gemasseerd, we versterken onze organen, terwijl er tegelijkertijd voor gezorgd wordt dat zuurstof en voedingsstoffen ter plekke aankomen.
Een goede gezondheid van je wervelkolom onderhoudt of verbetert je immuunsysteem, een goede houding en is een sterke steun voor je hele lichaam.
De doorgaande stroom van de bewegingen maakt je hoofd rustig, laat ons ons lichaam voelen, zorgt dat onze energie blijft stromen. Lu Jong heeft effect op lichaam, geest en energie.
Het is meditatie in beweging!

Over Laura:
Leven vanuit je kern, de dingen doen die bij je wezen passen; Laura ten voeten uit. Ca. 10 jaar geleden volgde ze haar eerste yogales en het was een “klik” in haar leven, alles klopte. Evenals met voetreflexologie.

Laura’s yogalessen zijn intens en uitdagend, ze moedigt haar studenten aan op eigen voeten te staan, de eigen adem te ademen!

Iedere les geeft haar levens- en yoga-ervaring en of ze nu les geeft aan jongeren, volwassenen of senioren, een ding is duidelijk; yoga kent geen leeftijd!

Maharaji is een grote inspiratiebron en heeft haar hart weten te beroeren. De korte teksten die ze ter overpeinzing aan het begin van de les geeft, zijn vrijwel steevast van hem afkomstig.

Laura is een geregistreerd docent bij Yoga Alliance op het 500 uur niveau. Hiervoor heeft ze intensief gewerkt met Robert Boustany en Neva Ingalls. Bij David Swenson volgde ze de teachertraining Ashtanga Yoga.

Investering slechts € 35,00

Tickets: klik hier

Lees meer