Nog nooit aan yoga gedaan en toch benieuwd of dit iets voor je is? Of is het alweer een hele tijd geleden en wil je weten hoe het zit? Deze introductie les is speciaal voor alle rookies en ideaal
om te beginnen en kennis te maken met yoga. En het mooie is, na deze les, kan je nog een hele week komen oefenen bij ons in De Studio!

Tijdens deze introductieles geven we de basis mee. Maria geeft uitleg over de vele facetten van yoga met de diverse vormen en houdingen. Denk aan ademhaling, balans, kracht, uitlijning, ontspanning en anatomie. Uiteraard is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Alles komt in een rustig tempo op een hele prettige manier aan je voorbij. Zodat je bewust bent van een goede ademhalingstechniek waarmee je meer ruimte creëert in jouw lichaam en rust in je geest kan ervaren. Want juist door een goede ademhalingstechniek en juiste uitlijning in de houding, verminder je spanning in je lichaam. De les zal eindigen in Savasana. Dit is een liggende houding waarin het lichaam alle voorgaande houdingen verwerkt, deze houding is ontspannend voor lijf en geest.

Ben je jong, oud, man, vrouw, lening of juist helemaal niet? Het maakt echt niet uit. Laat je nooit imponeren door wat je ziet, laat je inspireren. Jij staat centraal en daar gaat het om. Het gaat niet om hoe iets eruit ziet, het gaat erom wat yoga voor jou doet. Even tijd voor jezelf, je lichaam en je geest. Niets meer dan dat.

Waar: bij ons in De Studio

Wanneer: 10 januari van 19:30 uur tot 21:00 uur (hou rekening met uitloop)

Investering: € 22,50 inclusief proefweek

Meer informatie? Klik hier

Tickets? Klik hier