Ademcirkel met Martijn vd Windt 26 november
“Adem is leven en het leven is adem”

Zonder de adem zal het leven snel ophouden. Maar het leven bepaalt ook hoe we ademhalen. Door bewust de connectie op te zoeken met onze eigen adem zullen we ook de connectie kunnen vinden hoe we ons leven leiden of lijden. Door contact te maken met onze ademhaling kunnen we patronen tegenkomen die in ons dagelijks leven ook terugkomen.
De adem als bewustwording van patronen en niet als een techniek zoals het “hoort”. In de ademcirkel maken we gebruik van de verbonden ademhaling. De pauze die normaal tussen de in en uitademing aanwezig is laten we weg. Je verbindt de inademing en uitademing met elkaar en bent continu aan het ademen. Tijdens de inademing adem je zuurstof in, ook wel levensenergie. Waarom zou je een pauze willen nemen om meer energie tot je te nemen?
Het uitademen staat voor loslaten. Als je dus wacht met uitademen houd je vast aan datgene wat je niet meer dient. Als je de pauzes weglaat gebeurt er iets heel bijzonders.

Als Wimhof instructeur en Holistic ademcoach maak ik gebruik van de adem om patronen helder te maken. Ik neem jullie graag mee op reis naar je eigen patronen en je eigen adem.

Martijn

Wanneer: Vrijdag 26 november 19:00uur – 21:45uur
Waar: De Studio, Emmakade 59 te Leeuwarden
Ticket: klik hier voor je ticket