De wekker gaat, je trekt jezelf het bed uit, volgt met gesloten ogen je neus naar de koffie. De dag is begonnen en je vraagt je af: “Hoe kom ik deze door?” Herkenbaar? Of begin jij je dag lekker fris en fruitig en dan ineens ergens op de dag BAM! Met een oerknal al je energie weg? Misschien ben je eigenlijk altijd wel vermoeid?

En/of herken je dit?
Je bent nooit echt ziek, geen koorts, net niet ziek genoeg om je af te melden voor welke verplichting dan ook. Wel voel je je labbekakkerig en die vervelende snottebel gaat maar niet weg? Je blijft er wat in hangen.

Of ben jij erg gevoelig voor stress? Ervaar je dikwijls angsten en/of gevoelens van paniek?
En hoe reageer jij in een stressvolle situatie? Sla je dicht? Of ben jij dan kampioen verkeerde beslissingen nemen?
Loopt je spijsvertering niet helemaal lekker?
Of merk je dat je hormonaal een wrak bent?
Heb je het altijd koud?
Zit je niet lekker in je vel? Letterlijk en figuurlijk?

Zo kan ik nog wel even doorgaan met allemaal kwaaltjes waar we “last” van kunnen krijgen. En wat we vaak toeschuiven aan “ik heb het druk”, “het zal de leeftijd wel zijn” of wat dan ook. Maar is dat wel de echte oorzaak? Nee, vaak niet. En het kan echt anders! Jij wilt toch zeker ook lekker in je vel zitten, je energiek voelen en welke vorm van stress kunnen tackelen als een baas? 

Jaren geleden kon ik (José) vrijwel alles wat hierboven staat en nog veel meer aanvinken. Ik had die bingo kaart echt vol! Gelukkig heb ik dit inmiddels ver achter mij gelaten. Natuurlijk heb ik ook hier en daar eens een hobbel op de weg! Het verschil nu is, ik blijf er niet meer in hangen en weet hoe ik mij super snel weer terug kan krijgen in mijn optimale staat van zijn. Vol energie en in mijn kracht. 

Wil jij deze flexibiliteit en energie ook ervaren?

Geef je op voor de training “Vind jouw resetknop”  welke op 7 januari ’24 weer start. De training is gebaseerd op het Intermittent Living Concept en de wetenschap uit de kPNI. Het is een praktische training waarbij José jou professioneel begeleid en de nieuwste inzichten met je deelt en vertaalt in direct inzetbare tips, zodat jij het gemakkelijk kan integreren in jouw leefstijl.

De training bestaat uit 5 contactdagen:
Module 1: 07 januari
Module 2: 21 januari
Module 3: 04 februari
Module 4: 11 februari
Module 5: 03 maart

Meer informatie? Mail naar: info@josevanegmond.nl

Wist je overigens dat je bij veel werkgevers trainingen als deze kunt “declareren” vanuit bijvoorbeeld een Persoonlijk Opleidings Budget.
Vraag naar de mogelijkheden bij jouw werkgever!